Modelele Ford sunt construite să-ţi îmbunătăţească experienţa la volan, în toate modurile posibile. De la confort la siguranţă, de la performanţă şi până la eficienţă, autoturismele Ford îţi pun la dispoziţie o gamă amplă de tehnologii avansate.

Alege acum modelul Ford care ţi se potriveşte şi cere o ofertă personalizată prin Programul Rabla!

 • Fiesta
 • Focus
 • Ecosport
 • Mondeo Hybrid

Completează formularul şi un reprezentant Ford te va ajuta cu oferte personalizate nevoilor tale!

Sunt interesat(ă) de oferta prin programul Rabla 2019 pentru:

Date personale*

În cât timp preconizaţi să achiziţionaţi o maşină nouă?

* Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Mai jos vă rugăm să găsiți și să parcurgeți atât Nota de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal cât și câmpul referitor la acordul/dezacordul dumneavoastră în legătură cu acțiunile de marketing întreprinse de Ford Romania SA.

Ești de acord ca Ford România S.A. să utilizeze informațiile completate de tine pentru a te contacta pe viitor, în scopuri de marketing? **

În cazul in care optați “NU”, veți fi contactat doar pentru campania în curs la care v-ați înscris acum, dar nu veți mai primi informări despre ofertele și campaniile viitoare.

* Termenii şi condiţiile campaniei sunt prezentate în paginile de promoţie

** În cazul în care sunteți de acord să vă contactăm vom folosi adresa dumneavoastră de email şi telefonul pentru a vă informa despre noile produse, aspecte tehnice în legătură cu produsele şi serviciile noastre, campanii de marketing, evenimente de lansare şi test drive, servicii post vânzare. De asemenea am dori să partajăm aceste date, în măsura în care consimțiți, și cu partenerii noștri contractuali pentru a vă putea adresa oferte şi comunicări locale sau regionale specifice.

Datele dumneavoastră vor fi folosite strict în scopul acestor informări și nu vor fi folosite în alte scopuri. Prelucrările de date se realizează în mod securizat iar datele vor fi criptate și stocate pe medii digitale securizate. Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate pentru o perioadă care nu depășește perioada necesară pentru a atinge scopurile descrise mai sus și/sau pentru orice altă durată necesară în virtutea obligațiilor legale aplicabile Societatii. La sfârșitul procesării datele personale vor fi distruse.

Partenerii contractuali Ford Motor Company la care datele dvs vor fi transmise pentru a fi procesate în scopul realizării campaniilor FORD sunt: Ford Motor Company, reţeaua naţională de dealeri FORD România; Wunderman, Ogilvy, Mindshare, Syscom, More Results Marketing, companiile din grupul Ford Motor sau /şi alte companii cu care avem deja sau vom încheia acorduri de transmitere şi procesare date cu caracter personal urmărind îndeaproape cerinţele legale, situate pe teritoriul Uniunii Europene, Spaţiului Economic European, Statele Unite ale Americii.

Oricând aveți dreptul de a ne contacta pentru a vă accesa, modifica, șterge sau pentru a vă opune prelucrării datelor personale, în mod gratuit:

 • Dreptul de acces - aveți dreptul de a solicita o copie a informațiilor pe care le deținem despre dumneavoastră;
 • Dreptul la rectificare - aveți dreptul de a corecta datele pe care le deținem despre dumneavoastră, care sunt inexacte sau incomplete;
 • Dreptul de a fi uitat - în anumite circumstanțe puteți cere ca datele pe care le deținem să fie șterse din evidențele noastre;
 • Dreptul la restricționarea prelucrării - în cazul în care există anumite condiții pentru a avea dreptul de a restricționa prelucrarea;
 • Dreptul la portabilitate - aveți dreptul ca datele pe care le deținem să fie transferate unei alte organizații;
 • Dreptul de a formula obiecții - aveți dreptul de a formula obiecții față de anumite tipuri de procesare, cum ar fi marketingul direct;
 • Dreptul de a se opune prelucrării automate, inclusiv al profilării - aveți, de asemenea, dreptul de a fi supuși efectelor juridice si comerciale ale prelucrării sau profilării automate;

În cazul în care doriți să vă informati în legătură cu modul în care datele dvs. personale sunt prelucrate de Ford sau partenerii săi, pentru a accesa datele personale deținute, vă rugăm contactați Ford Romania SA la adresa crcro@ford.com , sau la telefon 0372 373673 sau în scris la adresa Global City Business Park, Soseaua Bucuresti Nord nr.10, et.1, Voluntari, Judetul Ilfov, cod postal 077190. Dacă nu primiți un răspuns în termen de 30 de zile, aveți dreptul de a depune o plângere către crcro@ford.com sau Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la anspdcp@dataprotection.ro.

Detalii suplimentare referitoare la prelucrarea de date cu caracter personal și alte elemente din materia confidențialității pot fi indentificate la:https://www.ford.ro/informatii/confidentialitate.